VÅRIG OUTFIT & HELLO YELLOW!

torsdag, januari 30, 2020 0 14

Innehåller annonslänkar

Bjuder på en vårig outfit denna übermörja torsdag, fy bubblan så grått och trist det är ute.. igen..

Därav dålig kvalitet på bilderna, brusiga, oskarpa och mörka. Ändå har jag ljusat upp dem och höjt skärpan.

Nåväl, min nya krispiga vita skjorta piggar upp iaf, och mina klatschiga gula skor, visst är de fina!

Både skjortan & skorna kommer från H&M (här & här) och jag älskar när jag hittar så fina budgetplagg. Fint med smock i midjan, lite annorlunda sådär. Skorna är i mocka och finns i beigerosa och svart också, dösköna kan jag lova, mockasin-mjuka.

Lack/vinyl-brallorna är lite kul tycker jag, och skönare än de ser ut. Just dessa kommer från Gina men är slutsålda men finns liknande här & här. Ida Sjöstedt har ett par supersnygga också, i mixat material, här.

Gult ser jag gärna mycket av i vår, glad och fräsch färg och i collaget har jag plockat ihop lite finheter i färgen.

Väska // Bikinitopp // Klänning // Solglasögon // Tröja // Skor

Stort gilla på koftan, så fin.

Nej nu ska jag ta tag i maten, har fyra kids på övervåningen som börjar bli hungriga.

Kram!

14

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.