MINI DROP BRACELET

onsdag, januari 29, 2020 0 13

Innehåller annonslänkar

För nån vecka sedan vann jag ett presentkort på 500:- hos Newport för ”veckans instabild” och jag var först sugen på en fin kudde men så såg jag att de hade Caroline Svedbom´s vackra smycken i sitt sortiment så valet föll på detta armband som heter Mini Drop Bracelet Finns i flera olika färger och varianter just de här stela armbanden och jag skulle vilja ha flera olika tillsammans på armen i vår och sommar till en go solbränna 😉

Även Åhlens säljer Carolines smycken och t.o.m imorgon får man 25% på valfri vara på webben med koden VALFRI25 så tänkte att jag skulle passa på att köpa mig ett armband till, vill ha det som heter Baguette Bracelet.

Se alla hennes smycken här.

Rabattkoden gäller alltså även varumärken (med vissa undantag, se nedan) och det har ju Åhlens massor av olika.

Fullständiga villkor:

Erbjudandet gäller bara på åhlens.se tom 30/1, för dig som är eller blir medlem. Gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Rabatten dras automatiskt från varan med högst pris när du använder webbkod VALFRI25 i kassan. Gäller ej varuhus och Åhléns Outlet.

Gäller ej: ATP Atelier, Edblad, By Malene Birger, Inwear, Vagabond, J. Lindeberg, Mateus, kolsyremaskiner, String, Mini Rodini, Byredo, Dior, Dior Backstage och Dior Homme.

Blir det inte armbandet så funderar jag på att utnyttja rabatten för ett par nya solisar, 25% gör ju en del på märkesbågarna.. Har spanat in ett par Prada.

Nu ska jag köra sonen till futsal-träning och sen ska jag hem och laga middag, Inez är hos kompis så känns lite lättare att rodda då, precis varit ute med Ebba, pjuh för denna ensamvecka alltså haha.

Ska bli sååå skönt med ledig torsdag imorgon, även om jag har massor att stå i.

Kram

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.