PROSECCO X 2

lördag, januari 25, 2020 0 11

Annonslänkar Lyko

Hej lördag & superhärligt väder!!

Det är fasen lite läskigt men vi har verkligen vårväder idag och det är ju vansinnigt skönt trots att det inte stämmer alls. Så klart man har klimatoro, samtidigt som det inte är helt ovanligt med mild vinter här i Götet just.

Hur tänker ni?

Vackra liljor har jag i mitt casa idag, var i Amhult och köpte present till Inez vän och haffade en bukett av dessa ”Prosecco”-liljor på Greenmarket. Inte annat än att man får ta sig en glas prosecco till då eller hur haha. Dubbelbubbel 😉

Så lite vardagsrumspics bjuder jag på idag, alltså inget kök idag heller, sorry. Men Inez har haft en kompis här sen igår som sovit över och här har ätits frukost, pysslat och hållits på i köket så ville inte köra ut alla och styla för bloggen. För jo, det hade jag nog behövt haha.

Men visar en gammal instabild på köket längst ner för er som missat vad vi ens har för typ av kök. Ett gammalt Ikea som jag fräschade upp med att byta beslag och ett lager kritvit färg för ca 7 år sen.. såå det behöver typ fixas igen..

Känns så ”vuxet” i vardagsrummet nu på nåt sätt haha, men jag fyller ju 39 i år så är väl dags kanske 😉 Gud vad jag inte fattar att jag närmar mig 40, jag som nyss var 22, går åren lika fort för er??!

Donnan Ebba som gärna kliver in i bild, vår älskling, kan pussa sönder henne nästan. Får göra vad som helst med henne, mammas tös som hon är. Jag älskar kraftraser, stora muskelhundar är jag svag för (även om Ebba/staffar är ganska små paket), sen kan jag även tänka mig en tax haha.

Här har ni lite av köket, svarta bänken i tjock laminat älskar jag inte precis men funkar.

Vi kommer nog inte byta köket i detta hem, hoppas på nytt hus en dag istället.

Jaha, här fick jag en stunds egentid efter att ha lämnat Inez på kalas, killarna tränar futsal och Ebba ligger och snarkar bredvid mig. Behövde verkligen vara själv en stund kände jag, har lite dåliga nerver idag. Ni vet när man bara behöver vara själv med sina egna tankar. Är lite hjärntrött, dels av tidigare utbrändhet (när jag gick fullständigt sönder både fysiskt och psykiskt efter mina år i Spanien) dels av mina sjukdomar. Blir lite out of order ibland helt enkelt och då klarar inte jag av när någon pratar med mig eller att vara social. Hjärnan stänger av och jag hör inte vad någon säger, bara att de säger något, och får världens stresspåslag.

Har suttit och målat naglarna vårigt korralligt (detta billiga från Depend) och suttig med nunan i solen på altanen en stund, ljuvligt. Och härligt tyst förutom fågelkvittret.

Nu ska jag spana in Lyko´s lagertömning, se om jag kan göra några goa fynd, upp till 80% är det. Oljan från Nuxe ska jag nog fylla på med (bästa torroljan till både hår och hud). Flera tusen varor så lär väl ta en tag att scrolla.. Kabinprodukter (storpack) av typ frisörschampoo och sånt ska jag kolla efter.

Hoppas ni har en fin lördag och nu ska bloggen fungera som vanligt igen, meddela gärna mig annars om ni har problem med hur den funkar så kan jag meddela supporten.

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.