LILLA SOVRUMMET

söndag, januari 26, 2020 0 19

Innehåller annonslänkar

Vägglampa // Taklampa (rea) // Sänggavel // Prydnadskuddar

God morgon!

Eller förmiddag mer kanske.. sov länge idag, så skönt.

Attans att man inte kunde få vakna upp till ännu en solig dag, att det aldrig kan hålla i sig med det vackra vädret här på västkusten. Dimmigt, grått, vått och mulet idag. Igår som var så vacker..

Parfym // Doftljus

På sängbordet står favoritdofterna, Bal d´Afrique från Byredo är himmelsk. En annan favorit från märket är Mojave Ghost. Ganska pricy men de är ju någon alldeles extra så värt på så vis. Ett tips är att gå till butik, typ NK, Kicks eller Åhlens och få sig ett prov så man är helt säker på sin doft. De stora finns bara i 50 & 100 ml, ej 30.

Eftersom det är unisex-dofter så säljs de även i herrbutiker, som Care of Carl tex. De har även ett resekit med tre parfymer i 12 ml flaskor.

Doftljuset kommer från Sniph´s rumsdoft-kollektion The Precense Collection.

Här kan man ana hur pyttelitet sovrum vi har, ni ser trappräcket och dörrkarmen, från karmen är det 40 cm till sängen så skjutdörr var enda alternativet för att vi skulle kunna ha detta som sovrum. Men funkar, ska ju bara sova där ändå.

Tyst och svalt är det alltid här, mycket textil som ljudabsorbenter, älskar vår sänggavel. Är lite mer beige än rosa som det verkar på bilderna.

Nu ska jag och Inez ut med Ebba på långis, killarna stack nyss iväg på handbollssammandrag och vi väntar in gymnastiken för Inez.

Fullt upp som vanligt på helgerna i vår familj.

19

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.