PRAKTISKA JULKLAPPAR -TIPS!

måndag, december 2, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Måndag igen och ännu en solig dag här på västkusten, det tackar man för!

Idag tänkte jag tips om lite braiga julklappar, behövligheter & bekvämligheter kan vi kalla det.

Resesetet i kashmir från H&M skulle jag gärna ha när jag reser, frusen som jag ofta är, idag har H&M 20% på hela sajten, här.

Vill man hellre träna hemma än på gym är en s.k pilatesboll ett toppenredskap, finns många bra sätt att stärka upp kroppen på med en sån, den från Casall finns för 99:- här. Den svarta rullen har vi och är grym för att mjuka upp muskler, öka cirkulation och minska mjölksyra. Placera under de ömma musklerna och rulla över området för att stimulera tryckpunkter, finns hos Afound här.

En steamer från Steamery har jag länge önskat mig då stryka är dötråkigt och att ånga kläderna blir SÅ mycket bättre, finns i flera fina färger på kampanj hos Åhlens här.

Borste för fläckborttagning och skovård hittade jag hos Gina under kategorin klädvård.

Iläggspåsar med cederträ för att fräscha upp skorna, absorberar fukt och oönskad odör. De och mockaskydds-sprayen tillsammans med övrig skovård hos Care of Carl blir en toppenklapp till karlarna, eller hur!

Sykit från H&M är också en sån där praktiskt och prisvärd present, bra till julklappsspelet om inte annat.

Sist men inte minst, karaffrengörare från Åhlens, världens bästa grej typ. För kannor och karaffer eller andra föremål där diskborsten inte når. Häll i kulorna med lite ljummet vatten och en droppe diskmedel och rotera runt, hälls lättast ut i en sil efteråt. Åhlens har 20% på allt idag Cyber Måndag.

Fler bra kampanjer:

Kronans apotek har 20% på hela sajten vid köp över 350:-, jag köpte bl.a nya stödstrumpor haha. Bra tillfälle för barnfamiljen att tex skaffa sig en digital termometer? Finns ju massor med behövligheter där.

Lyko har 25% på nästan allt. Även på stylingverktyg.

Lindex har 25% på allt online.

Dear Sam har upp till 40% på alla posters här. 20% på ramar.

Bubbleroom har 20% på allt, inklusive rea, här.

NA-KD har 30% på allt, här.

Jag är nästan helt klar med klapparna, så ikväll ska jag faktiskt ställa mig och slå in lite, så inte någon ”råkar” rota och glutta i mina gömmor..

Ha en fin kväll!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.