EFTER ÖNSKEMÅL -SKOR

måndag, december 9, 2019 0 12

Innehåller annonslänkar

Min kappa finns på lager igen här.

Har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet för ett par skor som för de här snörade kängorna. Får frågor vart jag än går men tyvärr tyvärr verkar de vara helt slutsålda överallt..

De heter Casey Mid Lace från Gant och jag har köpt mina på NK Göteborg.

Efter önskemål kommer nu ett inlägg med skotips! Skor som passar till den här tiden på året, både till jobb och vardags, mot kyla och till fest. Börjar med snörade kängor, denna trend som blivit stor de senaste åren, comeback som allt annat men med lite nya utseenden.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Ett undantag med nr 5 men tog med dem för att de har en liten platå vilket är kalas då det isolerar mot kylan på marken. Mina kängor jag en liten platå och trots att de är ofodrade så håller de värmen tack vare det.

Filippa K´s klassiker Hiker Boot (nr 2) funderade jag på att köpa först, så cool och tuff, men så fick jag syn på mina från Gant och föll för materialmixen av mocka och läder samt guldetaljerna.

Nr 1, 3 & 4 kommer från Flattered och är supersnygga de med, säkert extra skönt med pälsen kring skaftet, dock ganska pricy, precis som Filippa K´s.

Nr 6 hittade jag på Bubbleroom, gillar färgmixen med det svarta mot den beiga sulan.

Vagabond har också ett par riktigt coola snörade kängor som jag spanat på, tyvärr kan jag inte hitta dem i lager nånstans, tror modellen heter Tara och den har ett högre skaft och platå. Finns/fanns även utan snörning. Ni får googla om ni är nyfikna.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Ovan har vi jobb-pjucken, eller när-som-pjucken egentligen. Älskar de här modellerna, inte för hög klack utan mellan eller låg. Nr 5 & 6 önskar jag mig. Nr 1 är jag också sugen på, snyggingar från H&M i lackat läder, gillar!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Sen har vi ett gäng gosiga skor för fryslorten, vilket jag är en grande! Hatar att frysa och jag har ett par curlingkängor från Clarks, ett par Inuikiis (likt nr 6) och ett par Uggs som jag varvar mellan. När det gäller Uggsen så är de värdelösa mot väta, blir helt förstörda. Curlingkängor däremot, de kan jag pölsa i slask med. Inuikii är nåt däremellan.

Uggs är heller inte så varma som man kan tro, är det minusgrader så går det rakt igenom sulan, men de är riktigt sköna i rätt väder. Det är ju trots allt en sko tillverkad för surfare och inte för nordiskt klimat. Då pratar jag den klassiska modellen, nr 4 i collaget är en ny variant som verkar vintertålig och bra.

Moonboots lär väl vara det skönaste i snö kan jag tänka mig, men tämligen klumpiga kanske?

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Snyggaste höga stövlarna jag sett är de ovan, älskar lite vidd i skaftet och 3 par är från H&M och tre par från Arket.

Nu måste jag åka och hämta dottern hos kompis, så önskar trevlig måndagskväll och hoppas ni gillar mina tips!

Kram

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.