TOP 5 X 5 JACKOR

torsdag, oktober 3, 2019 0 17

Innehåller annonslänkar

Insvept i favvofluffet!

Hej på er!

Ska alldeles strax tuta i väg till tandis här, var över 3 år sen jag var där så har lite ångest över hur illa jag eventuellt kan se ut i truten hehe. Äh, jag har inte haft problem tidigare så har förhoppningsvis inte dragit på mig något nu heller. Jag äter dock mediciner dagligen som gör mig väldigt muntorr och ger blödande tandskött så det är ju inte bra för bissingarna.

Wish me luck!

Äntligen är det såpass kyligt, nära nollan imorse, att jag kan svepa in mig i min stora fluffiga päls från Dry Lake. Gosigare kappa får man leta efter och så är den himla tjusig också.

Finns många fina kappor i fuskpäls att välja bland, har plockat ihop några av dem jag tycker är allra finast nedan, tillsammans med andra fina kappor och jackor av olika slag. Från Ellos, Gina, Bubbleroom, Filippa K.

En klassisk ullkappa, eller liknande material är ett måste i min basgarderob.

Kappa 1 // Kappa 2 // Kappa 3 // Kappa 4 // Kappa 5

Fem av fake fuhr- favoriterna. En brun hade ju inte varit fel 🙂

Kappa 1 // Kappa 2 // Kappa 3 // Kappa 4 // Kappa 5

En tjock täck/dunjacka är ett måste för kalla, blåsiga utedagar om vintern, med vovven inte minst. Den i mitten nedan lär ju vara helt galet skön, om man inte ska springa då haha, som en sovsäck liksom.

Jacka 1 // Jacka 2 // Jacka 3 // Jacka 4 // Jacka 5

Biker-jackan. Åh vad jag gillar den modellen, och den funkar ju under höst och vår när det inte är FÖR kallt, med halsduk osv.

Jacka 1 // Jacka 2 // Jacka 3 // Jacka 4 // Jacka 5

Var tvungen att ta med blazern också, jag som är en tights-människa (pga av öm mage) så älskar jag dessa lite längre kavajer som vi ser överallt nu. Gärna i rutigt.

Blazer 1 // Blazer 2 // Blazer 3 // Blazer 4 // Blazer 5

Nä nu måste jag åka så jag hinner till tandis som ligger i stan.

Ikväll ska jag på blomsterkurs ute på Öckerö i en sjöbod, ska bli himla kul. Min vän Jennie, mamma och hennes väninna ska med också, mysigt!

Kram

17

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.