1:A OKTOBER-PROMMIS

tisdag, oktober 1, 2019 0 8
Mina fina, sonens gosiga jacka kommer från IDD och finns här.

God kväll!

Har precis kollat på fantastiska Armand Duplantis i stavhopp och hoppades så innerligt att han skulle knipa det där guldet, men ett VM-silver är inte fy skam det heller!

Nu zappades det över till fotboll och jag sitter inte lika fängslad längre haha. Hade ett par mail att svara på så passar på att kika in här och säga hej.

Fick med mig sonen ut på en härlig kvällspromenad med Ebba denna krispiga första oktober, kyligt om nosen så vi fick palta på oss men så friskt och härligt. Mysigt att få gå och prata och mysa med Valentin också, bara vi två. Min stora fina kille. Ibland vet jag inte om det är han som ger mig mer trygghet än jag honom haha, han är så himla lugn, mysig och klok kille. Kan inte fatta att han fyller 10 om mindre än 5 månader..

Nu ska jag hämta en kopp te och stå ut med lite fotboll, hehe.

Kram och fortsatt trevlig kväll på er!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.