GOD MORGON!

torsdag, oktober 31, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar till Sniph

God morgon!

Här har vi precis kickat igång den sista dagen här på varma Cypern med en brakfrukost, finns SÅ mycket gott här!

Sitter på terassen nu och läser Sniph´s blogg, missat ett par inlägg, bl.a en intervju med personerna bakom det parisiska parfymmärket Roos&Roos. Väldigt intressant också att läsa deras senaste inlägg, om aromachologi – doftens makt över människan. Det är ju vetenskapligt bevisat att doft påverkar oss känslomässigt och det är så häftigt att läsa om då jag själv påverkas enormt mycket av doft och har alltid gjort.

Jag prenumererar ju på Sniph och i början av november kommer jag få hem nya dofter, jag valde att byta till/testa Avant-Garde och se vilka spännande nya dofter jag får hem, från att tidigare haft Trending Now. Gillat alla dofter jag fått hem.

Är du också intresserad av att prenumerera så gör först dofttestet här, för att hitta just din kollektion.

Läs mer om hur det fungerar bland frågor och svar här.

Nu ska jag hoppa i poolen här precis utanför rummet, börjar bli riktigt varmt redan (ligger en timma före er) och sen ska jag ta en skön strandpromenad bort till Nissi Beach och vidare. Älskar att promenera i vattenbrynet.

Ska suga ut det sista av detta härliga stället nu.

Kram och ha en fin dag!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.