VACKERT PÅ VÄGGARNA

måndag, juli 8, 2019 0 10

I samarbete med Poster Store

En tjusig tavla med Brigitte Bardot har kommit upp ovanför soffan, och visst blev hon smashing där med söta vovven och allt.

Beställde en gäng riktigt fina posters och ramar från Poster Store, som har ett stort utbud av vackra posters till ditt hem. Jag gillar allra mest posters i svartvitt men de har massor med fint i färg också, och många fina posters på städer och kartor.


Precis vad som behövdes där, lite svartvit kontrast till allt det ljusa. Tavlor gör mycket för rummet, känns mer inrett och så är det ju himla trevligt att titta på!

Föll för de här två också, Audrey går liksom aldrig ur tiden och henne tänker jag ha nånstans i sovrummet. Pooltjejen är ju bara för härlig och känns så himla jag på nåt vis. Ja kanske inte för att jag alltid är den härligaste kanske haha, men för att jag är en fisk och tokig i att bada!

Full av liv är den postern, gillar det, men jag har inte riktigt bestämt vart hon ska få hänga ännu. Ska känna mig runt lite.

Hittade en perfekt poster till sonens rum också, knepigt då det är mest snedtak och inte så mycket yta för tavlor på väggarna, men den här blev ju riktigt bra där! Han är ju extremt kräsen när det kommer till inredning min son, bara ljusgrått, vitt och svart ska det vara, mest av de första två färgerna som ni ser. Men tavlan fick två tummar upp minsann!

Palmer är aldrig fel, eller hur!

Nu till det bästa av allt! För i samarbete med Poster Store har jag fixat en grym rabattkod till er som ger hela 30% rabatt!

(Gäller ej ramar och selection)

Rabatten gäller fram till midnatt måndag 22/7 med koden: ljuvamagnolia30

Önskar er en fortsatt fin dag!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.