LA LAMPE GRAS N°214 KOPIA

söndag, juli 7, 2019 3 12

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna kyliga söndag!

Eller ni kanske har sommarvärme hos er?? Det har inte vi kan jag lova, har regnat mest hela dagen och det är svinkallt ute. Men ibland är det faktiskt skönt med såna dagar, då kan man fixa lite inne och idag har jag satt upp en ny lampa i sovrummet.

Tipsade om den i några inlägg bak och denna svarta vägglampa kommer alltså från Ellos (här) och är en snarlik kopia av dyrgripen La Lampe Gras N°214. Tidlös industriell design som jag trånat efter många gånger men tyckt att den är lite för pricy. Så när Ellos kom med denna kopia blev jag helt till mig. Men tyvärr sålde den slut på ett kick och jag var för sent ute första gången de släppte den i januari i år. Men nu finns den alltså i lager igen och jag snabbade mig att beställa, dessutom med 30 % rabatt och ca 750:- för en sån fining är ett kap om man frågar mig. Originalet går ju på drygt 5300:- så Ellos-lampan är verkligen en budgetvariant.

Den fick sin plats i sovrummet, där vi behövde bättre läsljus än vi hade innan. Men man kanske kan tycka att det är märkligt att bara sätta en lampa på ena sidan sängen men jag tycker inte allt behöver vara så symmetriskt, gillar det såhär. Dessutom har vi bara plats för sängbord på ena sidan så blir inte symmetriskt där heller haha.

Väggfärgen.. varierar helt efter ljus, galet svår att göra rättvis men den heter Blåis från Lady Jotun om någon är nyfiken.

Armen kan ställas i det läge man önskar och även skärmen går att vrida på åt olika håll, efter vad man tycker är snyggast eller mest praktiskt.

Extremt svårfotat sovrum med tanke på hur litet det är, står liksom i hallen och fotar dessa bilder. I princip bara dubbelsäng, mitt stora klädskåp och en garderobsvägg som ryms här inne. Det är bara 240 cm djupt rummet så vi fick sätta skjutdörr för att en vanlig dörr inte fick plats att öppnas in i detta rum haha. Men va sjutton, ska ju bara sova där ändå..

Ångrar inte en sekund att vi rev väggen till det gamla (betydligt rymligare) sovrummet för att få större vardagsrum, älskar ytan där nu.

Trevlig kväll!

12
3 Comments
 • Anna W
  juli 7, 2019

  Aaaaaa sååå snygg!
  Är ursvag för lampor – har en lätt besatthet för det ha ha ha
  Har precis idag kommit på att flowerpot skulle passa perfekt i vårt kök 😉
  Så den står på listan över kommande investeringar he he.. Vet att maken är svag för den med så han kommer inte bli så svår övertalad tror jag 😉

  Nej, här blåser det med kallt och regnar i monsterskurar i omgångar… Längtar sååååå efter sol och värme… Mår ju så mycket bättre då… Blev liksom helt knockad idag och känner att jag behöver lite ny energi av solen.

  Men nu får jag nog snart ta och nanna kudde… Har en tendens att vara uppe seeeent när jag är ledig 😉
  Har du semester än?
  Jag har haft en vecka nu precis. Såååå himla skönt!

  Ta hand om dig raring!
  Kramar Anna

  • Catta
   juli 9, 2019

   Visst är den!!
   Flowerpot är ju också en riktig goding 🙂 Och så härligt när mannen är med på inrednings-vill ha´et hihi.

   Vi har riktigt fint väder här nu, hoppas ni också får det 🙂 Jag jobbar denna veckan också sen är det SÄÄÄMÄÄÄSTER!!

   Yes, det är den kudden, jättefin i kvaliteten tycker jag!
   Kramis

 • Anna W
  juli 7, 2019

  Ps, kudden är det den här:
  https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0704900001.html
  Tänkte klicka hem den och undrar om den är fin i kvallen?
  Men väntar på rabattkod som man får när man fyller år ha ha ha :)))

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.