JULI WISHLIST

lördag, juli 6, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Skjortklänning // Armlänkar // Bodyscrub // Armband // Solglasögon // Blus

God morgon!

Vaknade upp till riktigt grått tråkigt väder här, juli levererar ingen värme precis so far.. men igår hade vi det ju fantastiskt soligt iallafall.

Om en stund ska jag och Inez åka till stan och träffa min vän Farah och hennes lilla 3-månaders bebis som jag inte träffat ännu. Farah bor i Köpenhamn och avståndet gör att det inte alltid så lätt att få till det.

Men nu äntligen ska jag få träffa lilla prinsessan! Och kommer göra med i sommar när de hänger på Knippla där de har sommarhus, och det ligger ju bara en bit ut i vattnet från oss 🙂

Ska bli kul att gå en sväng på stan också, inte alltför ofta jag kommer iväg dit numera, trots att det bara är 30 minuter med buss eller bil.

Slängde ihop en liten önskelista såhär på morgonkvisten, kollade Ginas nyhetsmail och fick syn på skjortklänningen i collaget, så fin. Armbandet med ananasar kommer från Loophalo och detta bangle finns med flera olika frukter här. Coola sommararmband.

Behöver en ny bodyscrub och ska köpa den från Estelle & Thild idag på stan, den är grym ska ni veta, och doftar himmelskt. Estelle & Thild gör vegansk hudvård både till barn & vuxna, och även smink. Alla formuleringar är fria från onödiga kemikalier och bekämpningsmedel, och alla produkter är ekologiskt certifierade.

Solisarna ska jag kolla efter på Gina, nästan exakt kopia av Gucci´s GG 0061S 001 men kostar en bråkdel. Blusen ska jag också kolla efter.

Nä nu måste jag sätta fart om vi ska komma iväg!

Ha en fin lördag!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.