BYREDO – BAL D´AFRIQUE

lördag, juli 6, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Fyllt på doftgarderoben med Bal D´Afrique från Byredo, efter att ha känt mig fram i flera år bland deras magiska dofter. Helt enkelt inte kunnat bestämma mig, tills idag, då slog jag till på denna som jag tror jag kommer älska för evigt.

Bal D´Afrique beskrivs som ”en varm och romantisk vetiverdoft som inspirerats av det sena 1920-talets Paris och den tidens fascination för afrikansk kultur, konst, musik och dans. Kombinationen av Parisisk avantgardism och afrikansk kultur har gett ett unikt och livfullt resultat. Intensiteten, överdådet och euforin hos Bal d’Afrique kommer från neroli, sammetsblomster och marockansk ceder”.

Doftar galet gott skulle jag säga men det är sannerligen inte lätt att välja då jag har flera favoriter, som Mojave Ghost och Gypsy Water bl.a. Jag köpte denna på NK men finns bl.a hos NET-A-PORTER här.

Någon läsare som fallit för dessa dofter och isf vilken är er favorit?

Ja vi har ju varit på stan idag jag och Inez, mötte upp min vän Farah med mamma och bebis på en smarrig lunch på Swedish Taste. Äntligen fick jag träffa lilla Sigrid som nu hunnit bli 3 månader och guuud så härligt det är att snusa bebis, livets doft! (Yes det slår ju Byredo med hästlängder haha).

Åt en lobster roll med ett glas cava till, satt väldigt fint. Tips om ni är i Götet! Mycket god mat där.

Efter ett par timmar med bebismys, prat och lunch kramade vi varann hejdå och jag och Inez strosade en stund till på stan och shoppade lite smått. Hittade ett linne från NA-KD och en stor scrunchie från Gina också.

Inez fick också shoppa lite fint, hennes Havianas har blivit för små så det var ju toppen att vi sprang på dessa inne på Gina som nu har Havaianas och även för barn. Jag ville ha de här men var slut i min storlek.

Tatueringar, badbomber och lypsyl är sånt som en 7-årig Inez har på priolistan haha, sötis.

Toppen är ju bara hur fin som helst, den hittade vi inne på Åhlens (här). Och den underbara mattan som allt ligger på finns åter i lager hos Ellos här efter att ha blivit slutsåld på direkten typ.

Nu blir det lördagsmys här, ha en fin kväll!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.