SPEGLAR & BLOGGTIPS

tisdag, juni 11, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Bilden ovan tillhör en av mina favvobloggare –Ditte Svanfeldt, jag bara älskar hennes hem! Följer henne för familjelivsbloggandet också, tips!

Visst är den ovala spegeln man skymtar bakom coola taklampan bara SÅ fin. Nu har vi redan två speglar i vardagsrummet men kanske flyttar på den mindre runda och byter mot en oval eller nån annan cool form istället.

Soffa Direkt har en jättefin oval prisvärd spegel med måtten 110 x 55 som jag sneglat lite på, här.

Det är den största och mellersta storleken på House Doctor-spegeln Walls vi har, som finns på rea hos Royal Design här & här.

Även Rum21 har de på rea här & här.

Gör så himla mycket med speglar i ett rum, förstorar och ger ett djup.

Guldspegel // Mångfacetterad spegel // Oval spegel

Tre fina speglar som jag hade kunnat tänka mig. Den runda med guldram finnshos Ellos och även i svart. Den med många speglar har en vän och finns bl.a hos Mio. Den är verkligen maffig och SÅ vacker, lite ovanlig och kan göra ett helt rum. Den ovala är Ellos och lite mindre. Kanske har man en smal väggremsa som denna skulle ge ett lyft.

Jaha, då har man tisdag, och typ höst i luften, inget vidare juniväder. Jag har iofs 4,5 vecka kvar till semester så det kanske hinner vända tills dess iaf haha. Nä, man vill såklart ha fint hela tiden sommartid.

Nån som har varmt soligt sommarväder?

Ha en fin kväll!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.