MICHAELA FORNI & SOFT GOAT

fredag, maj 24, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Snygg-preggo!

Dagens modetips!

Såg att Michaela Forni & svenska Cashmere-märket Soft Goat har gjort ett samarbete, kul tycker jag som gillar både Michaelas känsla för stil och Soft Goats underbara kvalitetskläder.

Ingen stor kollektion men fina plagg och favoriten är den här klänningen, stort ha-begär på den.

Cashmere är ju det skönaste material man kan ha på sig och jag har två favvotröjor som jag använder flitigt.

Till något helt annat, jag håller på att bli tokig på mina ögonbryn, vet inte om det är åldern eller vad det är men de bråkar med mig. Liksom fått grövre strån men också lite glesare emellan dem, och de kan liksom lägga sig nedåt haha. Blir tokig! Jag har ju i princip svarta naturligt så jag behöver in färga dem precis, men däremot har jag börjat dutta lite med ögonbrynspenna där det glesat ut sig. Använder denna från Idun som är super, men nu har jag även klickat hem ”Perfect Eyebrows” som lovar att brynen ligger på plats hela dagen, hoppas det.

I-landsproblem jag vet men alltså jag vill inte ha ostyriga ögonbrynsstrån som spretar åt alla håll, och grova är de jäklarna haha.

Kanske blir det ett litet sminkinlägg snart igen.

Nä, nu tar jag helg, ha en fin kväll!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.