FINASTE KAPPAN I NUDE

lördag, maj 25, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Drömkappan!

Som jag letar efter en härlig långkappa i den perfekta beiga nyansen, typ hudfärgad, s.k nude. Och som av en händelse så fick jag syn på ett inlägg av Sanne Alexandra på instagram med denna kappa på henne, och den är faktiskt från hennes egna kollektion. Visste inte ens att hon gjorde kläder, visste bara att hon var gift med hockeyproffset Jacob Josefson.

Gillar så himla mycket av hennes grejer, skulle kunna tänka mig hela kollektionen faktiskt, som ni hittar här.

Någon av er som känner till henne och/eller hennes klädmärke?

Under kappan har jag ett par gamla glansiga leggings (liknande här) och ett enkelt svart linne (liknande här)

Skorna är supersköna kritvita sneakers med lite platå från H&M, här.

Kappan är lite oversized men jag ville inte ha den för stor så jag skickade ett DM till Sanne och uppgav mina mått och frågade vilken storlek hon tyckte jag skulle ta och då sa hon xxs, vilket jag körde på och den var ju absolut inte för liten som ni ser utan perfekt. Så lite stor i storleken skulle jag säga då jag normalt har xs, beroende på hur man vill ha den då..

Så ni vet om ni skulle vara sugen på denna.

Hade svårt att hålla upp ögonen på bilderna, tagit migränmedicin då jag hade känningar när jag vaknade och då blir mitt ansikte lite hängigt och tungt, som att något trycker ner pannan på mig ungefär. De är nämligen muskelavslappnande så fejset orkar väl inte hålla sig uppe haha.

Nej nu blir det filmmys med mina älsklingar i soffan här, kram på er!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.