BRÖLLOPSDAG

måndag, maj 27, 2019 0 14

Idag firar vi tvåårig bröllopsdag!

Pappersbröllop alltså, time flies, känns som att det var max ett år sedan vi stod där vid fyren på Hönö en vacker 27:e majdag. I november har vi varit tillsammans i 15 år och det kan jag inte heller fatta, med tanke på att jag bara är 22 liksom haha. Nä jag blir ju faktiskt 38 i år.. känner mig ff inte vuxen dock haha.

Älskar verkligen den här bilden på barnen, tummen upp för mamma & pappa liksom och Valentin som ser ut som en lite italiensk kypare, älskade ungar!

La Familia ❤️

Och igår vad det Morsdag, hade en skön hemmadag med familjen så inget stort firande. Hade velat fira min mamma ute på Hönö men eftersom hon är valförrättare så satt hon i vallokalen och tog emot och räknade rösten från morgon till sen kväll igår under EU-valet.

Men jag ringde och grattade lilla mamsen.

Önskar er en fortsatt fin måndag och go start på nya veckan!

Kram

14

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.