SMUGIT IN LITE PÅSK

tisdag, april 9, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Glest ris med små yviga vippor i Kolonn-vasen fick smygstarta påsken idag. Ska ha ett klassiskt björkris så småningom också men tycker det här är fint också.

De små vipporna hittade jag idag hos Floristmärstarna här i Torslanda när jag skulle köpa ett par ljus där, så söta. Och just de där superlånga lakade ljusen från Ester & Erik älskar jag och de har dem i många färger. Finns lite här och varstans, bl.a Newport har dem i flerpack i olika färger (fast inte de längsta) här.

Svårt att hinna med bloggen dessa dagar, vi har ju så fantastiskt härligt väder så man vill bara kasta sig ut direkt efter middagsstöket efter jobbet. Denna vecka är jag själv och Josef hade köpt färsk Kummel till mig och barnen som jag smörstekte och kokade lite potatis till, ångkokt broccoli och skirat smör också, namnamnam!!

Ganska snabb middag men det tar ändå sin lilla tid, med disk och allt på det dessutom. Men hann njuta i kvällssolen lite och sen spelade vi några omgångar UNO innan läsläxa och läggdags.

Och nu sitter jag här ! Framför tv:n, med datorn i knät och kikar in till er. Lite kvalletid sådär.

Nu ska jag kolla på lite påskpyssel-inspiration, Inez vill göra massor med påskpyssel haha, jag med. Har hittat den perfekta påsk-klänningen också, denna härliga gula chiffongklänningen från Gina.

Trevlig kväll på er!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.