LIVET

tisdag, april 23, 2019 0 5

God morgon!

Då var man uppe i ottan igen och påskledigheten är över för denna gång och sååå härlig den varit! Förutom att jag inte mått hundra fysiskt då, men detta väder, och ledig tid med älsklingarna och vänner har varit lovely. Tacksam för det.

Igår var jag och barnen på Hönö och hängde med barndomsvännerna hemma hos en av dem i hennes vackra hus. Som en gång hennes mormor haft så här har jag sprungit sen barnsben, mamma och pappa bor en stenkast härifrån med så det här är mina trakter, vackra Gårda mitt på ön.

Vi 4 bruttor med våra tillsammans 9 barn fikade, snattrade, lekte och hade en galet härlig dag tillsammans. Kändes som riktigt sommar, och semester, mmm.. livet!

Men idag är det dags för jobb och skola och nu börjar jag få bråttom här. Måste väcka barnen också för de sover som stockar ff, händer sällan att jag är uppe före dem, eller före sonen iaf som är uppe med tuppen oavsett när han lägger sig vanligtvis haha. Många timmar lek och mycket sol tar på krafterna 😉

Kram och ha en fantastisk dag!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.