GLAD PÅSK!

söndag, april 21, 2019 2 9

Innehåller annonslänkar

Ja lite sen hälsning jag vet men jag har medvetet valt att inte sitta vid datorn så mycket denna ljuvliga påskhelg. Velat njuta av livet och ledighet med mina hjärtan och sen har jag inte mått så bra heller, det gör jag inte idag heller.

Men igår hade vi en supertrevlig påskafton hos våra vänner Maria & Mattias och deras barn. God mat, mycket skratt och mys. Tredje året i rad vi firat påsk med dem, börjar bli en tradition 🙂

Kul att piffa iordning sig lite efter flera dagar osminkad och hängig, bad Josef ta en bild med mobilen innan vi gick och på mig har jag kjol från Gina, topp från H&M, skor från H&M och hårspänne från Gina. Älskar verkligen kjolen och skulle vilja ha den i varje färg. En riktigt budget-outfit detta, snyggt behöver inte vara dyrt.

Gillar Gina och deras senaste kollektion Let´s Bloom Out med blommiga print är jättefin. Föll för den här blusen.

Nu väntar jag på att Josef & Inez ska komma hem från Blomsterlandet, de är och köper lite nya jordgubbsplantor och fröer så vi ska plantera lite sen, mysigt.

Kram och ha en fin påskdag!

9
2 Comments
 • Anette B
  april 21, 2019

  Fin outfit. Underbart med fint väder, känns som att man håller långsamt på att vakna till liv nu. Vi har varit på Gekås med hotellövernattning fre-lör med barnen. Urmysigt. Imorg ska jag tyvärr arbeta.
  Tråkigt att du inte mår bra.
  Kram
  Anette i Lidköping

  • Catta
   april 23, 2019

   Tack snälla!
   Ja vilket underbart påskväder vi fick, man blir ju så lycklig!
   Mysigt med en liten getaway till Ullared, inte varit där sedan jag var liten.
   Tack för omtanken.
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.