VALERIE GULDSKOR

fredag, april 19, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Sa jag att jag var sko-fetischist?

Haha, ja men när man hittar de ultimata klackarna (för sommarens fester inte minst) så är det ju himla svårt att inte slå till! För perfekta klackar är preciiis vas de här glammiga gulskorna har. Rejäl klack och inte alltför hög. Så kallad ”chunky” som är så inne nu på allt från klackar till gympapjuck.

Hur fina!!

Jag gillar visserligen stilettos också och kan t.o.m springa snabbt i såna men det är ju med handen på hjärtat inte de mest komfy pjucken man kan bära, det är emot dessa från Valerie, lovar att man kan inte få skav i dessa. Mjukaste skinnet man kan tänka sig och jag har ett par skor från henne av tidigare säsong som jag också fullkomligt älskar, finns i detta inlägget.

Den bruttan kan sin sak, och hennes medarbetare och fabrikerna hon låter göra sakerna på helt klart.

Skorna är en nyhet hos Valerie och finns här. Finns även i lilametallic och vitt.

Jag älskar guld, smycken, kläder, väskor och skor i guld, love it. Nästan lika mycket som leo 😉

Och bara för att man sagt att man inte ska köpa så hittar man ju tusen grejer man vill ha, hittade ett par flats i guld och brunt flätat skinn hos Heelow (dessa) som jag dör lite för, fanken va jobbigt!

Massa nytt fint hos Flattered också.

Men ska inte shoppa mer.. spara till bil spara till bil.. haha.

Förresten så har Gina en massa deals såhär i påsk, idag 25% på alla skjortor, här.

Nu ska jag slå igen datorn och fortsätta njuta av sommarvädret vi har, sakta men säkert bättrar jag mig efter migränen, resorb och movicol och lite mat. Varit helt tom så får gå lite easy på magen så det inte blir stopp..

Hoppas ni njuter av påskhelgen lika mycket som vi!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.