GINA MINI KOLLEKTION 2

söndag, april 28, 2019 0 6

I annonssamarbete med Gina Tricot

Gina fortsätter på kids-linjen och nu är andra kollektionen redan ute och den är lika gullig och fin som första. Min favorit är denna jeansjacka.

Och badkläderna faller ju mig i smaken såklart (coming soon för barnen, vuxen-baddräkten finns här), men både jag ock Inez har redan varsin baddräkt i leo och Valentin skulle nog inte vilja matcha oss om jag känner honom rätt haha. Strl i kollektionen för barn går endast upp till 128 dessutom så han hade ändå inte kunnat ha dessa badbyxor.

Ni hittar kollektionen här, och fler plagg släpps undan för undan.

Nu ska jag bege mig ut i området på gemensam städdag, det regnar så full galonmundering får det bli haha. Nog första gången vi haft regn på en städdag, vet i katten hur vi ska göra med fikavagnen som jag och alla barn brukar gå runt med, risk för kladdig fika haha.

Ha en fin dag!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.