ACCESSOARER

tisdag, april 16, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Lite bling till håret låg i lådan idag, lite prisvärda roliga accessoarer som kan vara roligt att styla med både till vardags & fest.

Spännena ovan kommer från Gina, här & här. Det understa känns lite som en rip off av detta från Gucci men till en hundradel av priset ungefär..

Köpte även ett diadem, som finns i flera färger här. Dusty rose heter färgen på mitt, en fin lite rostig ton.

Och så leokjolen då, satt som en smäck så den får det bli på påsk tror jag, riktigt fin faktiskt (denna). Tänk att jag aldrig tröttna på de där fläckarna, ja ni ser ju skjortan på bilden haha, halva min garderob består typ av leo, nästan så det blir lite tacky haha.

Skjortan kommer från H&M btw och jag tror det är denna, men lite osäker för den ser något mörkare ut.

Trillar in en massa fint hela tiden hos Gina nu, och även om det kanske är en hel del tonårsmode så finns det mycket jag tycker man kan ha även när man som jag blir 38 i år, eller äldre också för den delen. De terrakotta-färgade shortsen tex, eller leoklänningen eller tyll-topp med tyll-kjol. Vid rätt tillfälle.

Nu måste jag ut och hjälpa mannen med att sätta upp studsmattan!

Kram o hej!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.