VAB AV GOSIG GRABB

tisdag, februari 19, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Solen lyser ute men här sitter vi med neddragen rullgardin i soffan under filten och kollar på tv jag och sonen. Han hade över 39 graders feber när jag väckte honom i morse. Bara en sån sak som att jag måste väcka honom är tecken på att något är fel, han sitter alltid i soffan annars redan när jag går upp 6:30.

Jag har varit iväg en sväng till torget och köpt frukt mm, varit ute på kortisar med Ebba och precis hämtat dottern som sitter och äter mellis nu.

Stressen över att inte vara på jobbet är rätt stor nu när man varit borta en vecka, och vabbat 3 dagar veckan innan det.. så jobbigt det där, men vad ska man göra. Barnen går först, alltid. Men det är ju inte så att jag kan ringa en vikarie utan det läggs på hög och det allra viktigast tas av kollegor, som kanske inte har tid egentligen. Usch vad jag inte gillar det.

Imorgon kommer faktiskt svärmor och tar över vabbandet, så gulligt av henne.

Min gosiga lilla pepparkaks-prins, han blir så brun så brun i solen, tack vare sitt marockanska påbrå. Nu sitter han där alldeles varm och mosig, lilla stackaren.

Passat på att småstäda och damma lite mellan soffhänget också, när solen kikade fram såg man hur galet sketet den var på alla hyllplan haha, nackdelen med ljuset 😉

Gillar att flytta runt på lite ljusstakar och andra inredningsdetaljer också, just ljusstakar har jag en thing för. Bl.a får jag väl säga haha.

Den bruna valnötsskivan gillar jag verkligen mucho, och jag vill gärna ha mer lite mörkare trä här hemma. Brunt och beiget, det är jag sugen på. Och taupe, den där lite kalla bruna tonen, vackert. Boken, Kinfolk Home, bläddrar jag ofta i. Tröttnar ej och den finns bl.a hoa Adlibris här för den som är sugen.

Lampa // Bokstöd // Ljusstake (allt Newport) // Urna Iems // Print Wallofart

Uppenbarligen lite svag för mintiga och gröna toner också, med tanke på färgen på ljuset, glaset på bubbellampan och keramikburken/urnan.

Nu ska jag upp på Inez rum med henne och röja lite, kram!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.