BEIGE OCH FÅFÄNGT

måndag, februari 18, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Klocka Triwa // Armband Thomas Sabo // Byxor Gina // Skjortklänning Lindex // Whitening kit Swiss Clinic // Dry mask Swiss Clinic

Hej på er!

Då var första jobbdagen efter semestern gjord och jag hade en hel del att göra så dagen gick himlans fort vilket var väldigt skönt.

Inez sitter bredvid mig och ritar på motiv som jag skissat åt henne, hon älskar när jag målar grejer som hon kan fylla i, även om hon målar otroligt fint alldeles på egen hand. Ibland målar jag på fri hand men nu googlade vi bilder på datorn som jag målade av.

Valentin har precis vinkat av sin kompis som hängt med honom efter skolan, de har nog längtat efter varann de små goingarna.

Nu när man varit borta en vecka är det kul att se vad butikerna hunnit få in under tiden, det kommer nytt hela tiden nu och jag vill ha massor av inspiration!

Dras till mycket beiget uppenbarligen, i både inredning och mode, något av en trendslav som jag är 😉

Byxan är skitcool, lite Fendi-style över printet på tyget och skjortklänningen är enkel och stylish och kommer även i orangeröd. Har en gammal Triwa-klocka nånstans, med brunt skinnband men skulle gärna ha en i beige. Armbandet som heter Bee dog jag för, även om jag helst skulle vilja ha det i silver.

Sen blev jag tipsad om Swiss Clinic, att de har så bra tandbleknings-kit, någon av er som provat detta eller liknande tanblekning? Fåfängan i mig säger att mina tänder behöver en uppfräschning och vita tänder gör mycket för leendet. Sen vill jag absolut inte ha onaturligt vita, som Hollywood-celebriteterna, det ser lite galet ut tycker jag. Jag har nog haft ganska vita tänder men efter alla koppar kaffe genom livet har de definitivt blivit missfärgade.

Enligt recensionerna av tandblekningen från Swiss Clinic ska den ju vara bra men det varierar säkert från person till person. Väldigt prisvärt dock, om det nu funkar på mig då. Får se om jag vågar prova.

Deras Face Dry Mask har jag också fått tips om att den ska vara så bra, att man verkligen får glow i huden. Nu är jag ju lite tanned och go men ff vintertorr så kanske värt att prova, nu när de dessutom är på kampanj..

Jag har också alltid velat prova deras Skin Roller, som ska vara en riktigt rackare för ökning av kollagenproduktion och blodcirkulation vilket i sin tur föryngrar och förnyar huden. Berätta gärna om någon av er använder en sån.

Snöat in lite på huden det senaste, är en periodare men det är väl just den här tiden som gör mig mer inne på att pigga upp en torr vinterhy. Kände mig fräsch på resan men direkt när man kommer hem till den torra inomhusluften här hemma så kändes huden lite matt och torr igen.

Produkterna från The Ordinary har jag hunnit använda en tid nu och det kommer inlägg om det, trivs bra med dem och är jättesköna på huden men skulle vilja ha en ”rikare” ansiktskräm då bara fukt inte känns ultimat för mig, vill ha lite oljigt i också under den här tiden. Huden känns smidigare då, blir lätt yttorr.

Nä nu ska jag sluta babbla och hänga en tvätt som precis blev klar, innan jag myser ner mig i soffan framför barnkanalen med mina ❤️

Hoppas ni haft en bra start på nya veckan, kram.

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.