HOME DECO

onsdag, februari 6, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Färgpaletten som tilltalar mig väldigt mycket just nu. Naturtoner.

Kanske är det lugnet i de tonerna som tilltalar mig, eller så kanske jag påverkats av att det trendar lite extra just nu, det sobra beiga. Vackert hur som helst och fåtöljen Rose Chair från Massproduction i valnöt, som ni ser i miljön ovan, tycker jag är superfin verkligen.

Fåtöljer är något jag kikar på jättemycket, men tyvärr faller jag ofta för dyrgripar, attans att det alltid ska vara så. Ska ha is i magen och hoppas på att budgetbutikerna får in några prisvärda pärlor.

1 Royal Design // 2 Soffa Direkt // 3 Soffa Direkt // 4 Newport // 5 Newport // 6 Newport
1 VidaXL // 2 Ellos // 3 VidaXL // 4 Ellos

Drömhem ↑

Offwhite tillsammans med valnöt, hur snyggt? Jag blir knäsvag. Hemmet tillhör arkitekten Andreas Martin Löf.

Åh vad jag tycker det är roligt med inredning, varje kväll (ok nästan) innan jag ska lägga mig tar jag en snabb scroll genom Pinterest för att hitta nåt nytt ögongodis att ”pinna”, love it.

Nu ska jag servera min dotter lite lunch, hon har knappt ätit nånting på över två dagar men nu tror jag hon är på bättringsvägen. Tempen mätte 37,4 grader för två timmar sedan och jag hoppas att febern försvinner helt under dagen så den inte stiger igen. Hon är iallafall såpass pigg att hon vill sitta i soffan och kolla på Pippi idag, igår låg hon i sängen i princip hela dagen och var inte vaken mer än kanske 3 timmar på hela dagen.. lillan.

Det knepigaste när man har en sjukling som är för stor för vagn är att jag måste lämna henne ensam för att gå ut med Ebba, tyvärr får det bli kortare promenader med Ebba på ca 15 minuter åt gången. Vill inte att Inez ska vara ensam för länge, även om det säkert skulle gå hur bra som helst. När barnen var små och sjuka bäddade jag ner dem i dubbelvagnen och kunde vara ute nån timma med dem och Ebba, då är man så illa tvungen att ta med dem ut och det går ju hur bra som helst när de ligger skyddade i en vagn. De där mellan-åldrarna från efter vagn tills att de klarar sig själva är helt klart svårast när man är själv med hund och barn. Inte helt lätt att motivera typ en 5-åring att gå på långis i snö, regn, kyla etc men det är ju ett måste när man har hund. Om man är mån om att hunden ska ha det bra vill säga. Visst kan man ibland vänta tills man är två hemma och man kan gå själv med hunden, men min man jobbar ibland långpass och då finns inga alternativ.

Gud vad babblig jag blev om detta då, men tänker att det kanske finns läsare i liknande situation som tycker det är skönt att veta att man inte är ensam om hund och barn-livet.

hur som helst blir det ju bara lättare med åren, ju äldre och självständigare barnen blir desto mer frihet att lämna hemmet utan passning. Ibland kan jag inte fatta hur jag har fått ihop det genom åren men att lämna bort Ebba har aldrig varit ett alternativ, aldrig.

Hon var vår första bebis 😉 Och gud vad jag fick frågor om hur vi skulle göra med henne när vi fick barn, fan vad arg jag blev av det haha, vad är det för jävla fråga liksom?? Jo men barnen kan ju bli allergiska vad det flera som sa, äsch det blir de inte när de växer upp med djur från start sa jag lite obstinat och skulle det bli så så är det sist in först ut som gäller (blink blink).

Ha nu en fin dag, här faller snön på nytt och jag ska försöka ta en prommis till Willys med Ebba i yran, lockar ej.

Kram!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.