DRIP XXL & KAMERA-TANKAR

tisdag, februari 5, 2019 2 7

Innehåller annonslänkar

Pols Potten -Drip. Kunde inte hålla mig så passade på att haffa en nu när det är lite rabatt på den, så kanske jag köper till de andra två storlekarna sen.

Finns som jag nämnde hos Newport, här, och den är så jäkla cool tycker jag, finns i strl S & strl L också.

Ska ha den i hallen sen när jag fått till den nya möbeln där.

Den är maffig med sin höjd på 50 cm så den är inte helt lättplacerad. Kanske har den på lilla spegelkuben till vidare.

Här fortsätter vabbandet och Inez har haft över 40 grader nästan hela dagen, stackars stackars liten.. För övrigt är det lite kaos här hemma, har försökt plocka fram semesterkläder och rotade fram alla resväskor idag, medan lillan sov. Sen har jag flyttat runt saker i vårt hem som liksom aldrig blir helt iordning. Trött och ofokuserad känner jag mig, hoppas semesterveckan råder bot på det.

Kolla den surtanten då haha –Kom och sätt dig morsan och lägg ner kameran-blicken typ.

Nu har jag precis hämtat sonen på skolan, de har årets kabaré-föreställningar idag och imorgon och jag var och kollade tidigare, på den första föreställningen. Så himla roligt att deras skola har det varje år, de är så duktiga alla barnen. Valentin var Butter i Snövit i år, något han inte var så himlans nöjd med, han ville ha en mer seriös roll haha. Förra året när han gick i ettan var han sagoberättare vilket han tyckte var väldigt mycket roligare. Lillasyster är mer teatralisk av sig så det ska bli kul att se henne nästa år när hon börjar ettan.

Innan jag stänger igen här skulle jag vilja be er om tips på en nätt men grym kamera, en så kallad kompakt systemkamera, vilket är precis vad jag har idag. Tyvärr börjar den ge sig, har en del år på nacken nu och har varit med om många resor och fått sig en del stryk under tiden haha. Jag funderar på en Olympys Pen E-PL9 men skulle vilja veta lite mer om den först, om den verkligen håller vad den lovar vill säga.

Någon med koll? Eller som har tips på en annan grym kamera i den storleken och som även har olika objektiv man kan byta med.

Trevlig tisdagskväll på er!

7
2 Comments
 • Ulrica
  februari 6, 2019

  Oj, jag skulle kunna skriva en roman om kameror :).
  Olympus är ett av de märken jag aldrig testat eller hört så mycket om, men om jag tittar på den på länken och tipsar om en i samma storlek så skulle jag hellre tipsa dig om en Panasonic GX800 som har fått grymma recensioner. Den kan du byta objektiv till också. Jag har en ”storebror” till den, en GX8 som är en av marknadens bästa sägs det, men jag ska sälja den då jag kör uteslutande Fujifilm nu.

  Undrar du mer så dra iväg ett meddelande <3
  KRAM

  • Catta
   februari 8, 2019

   Åh, dig skulle man ju ha en kameradate med!! Ska kolla på Panasonicen, tack bästa du 🙂
   Fastnat lite för Olympus Pen för det var många som bloggade och instagrammade om den under en period, i samarbete med Olympys givetvis. Men jag har också läst en del bra recensioner om den.

   Hör av mig om jag vill veta mer, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.