SNYGGLIGHETER

tisdag, januari 29, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Vas // Matta // Ljusstake // Soffa

Bland H&M´s nyheter hittade jag den ursnygga vasen i svart marmor, den väckte verkligen ha-begäret i mig, hade passat så fint på skåpen i vardagsrummet med en svajig vallmo-bukett i.

Mattan fann jag på rea hos Mio och jag tror den hade passat perrrfekt under vårt matbord rent färgmässigt, och matchat vår beigerosa viskosmatta fint. Skulle vilja ta upp den blå färgen i stolarna i något mer och det tycker jag det här gör. Skulle dock önskat att den var något större, trots att den ändå är 200×290. Hm.. får suga lite till på den (och kanske fråga mannen 😉 ), priset är ju så sjukt bra. Mio kör slutspurt på sin rea nu, så får kanske passa på, har även hittat en matta till sonens rum som jag tror han skulle gilla.

Ljusstaken finns bland vårnyheterna hos Newport, stort gilla på den. Tidlös och vacker i mässing.

Ny soffa blir det inte på ett tag men jag skulle mer än gärna byta ut vårt grå tyg mot det beiga på bilden, en grymt snyggt soffa som finns på rea hos Soffadirekt. En butik som också har slutspurt på sin stora rea, mycket fint, som viskosmattor, soffor, fåtöljer och lampor mm.

Tips!

Natti natti

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.