HOS INEZ

onsdag, januari 30, 2019 2 7

Innehåller annonslänkar

Nu var det ett bra tag sedan jag visade nån bild från Inez rum, men nu när bägge barnen önskar lite förändring här uppe i vindsrummen så kommer det kanske bli mer av updates härifrån.

Inez vill så gärna att ”Fixa rummet” från Barnkanalen kommer hit och gör en makeover, men jag tänker att vi kan väl fixa lite ihop istället. Lite färg på väggarna och annat roligt piff.

Skrivbordet ska iallafall inte bytas ut, det bestämmer den här mamsen haha. Älskar det, så himla vackert och ett av mina bästa antikfynd.

Nu får man ju inte plats med så mycket i hennes lilla rum, det är liksom möblerat till höjden och bredden där under snedtaken, men jag hittade en golvspegel som jag tror hon hade gillat mucho. En golvspegel med smyckeförvaring och ledbelysning runt om, ja men ni hör ju, så man själv vill ha ett! Finns hos Lekmer, här. Hon fyller år nästa vecka men hon önskar sig en massa annat så får se vad det blir..

Lekmer har för övrigt upp till 40% på massor av inredning till barnrummet just nu, möbler, belysning, sänghimlar mm, här.

Enhörningar som är så galet hypat sedan en tid tillbaka har ju även min dotter fastnat för, så kanske får det bli lite i den stilen, hittade en mjuk enhörningstrofé hos Newport, men jag tycker det är lite makabert på nåt sätt att ha ett djurhuvud på väggen. Trots att det är i fluffigt vitt tyg. Eller kan man se det som enbart gulligt? Såg även att de hade mattor som ser ut som djur, tex denna snöleopard. Hmm, lite kluven där, men tycker de är fina ändå.

Nu ska vi ut och kika på en igloo som grannbarnen byggt, ska ta med mig Ebba på ett varv också. Imorgon är min sista lediga torsdag på lääänge. Fram till semestern ska jag jobba heltid. Känns jättekonstigt och jag funderar på om jag kommer orka. Eller kanske mer, om det kommer funka med Ebba. En hund behöver ju mycket tid med oss ägare, och torsdagar har ju liksom varit hennes egna dag med mig det sista. Långa promenader i skogen och mycket ligga i knät. Det har också varit barnens sluta-tidigt-dag. Men svärmor har lovat att komma och hjälpa till lite granna. Guld värt. Hon kommer även hämta barnen tidigt då och då, så det blir samma för dem som nu.

Blir nog bra, men efter semestern kör jag nog på 80% igen 😉

Kram

7
2 Comments
 • Sofia B
  februari 2, 2019

  Åh, det kommer säkert gå bra att jobba mer. Jag får nog tacka dig lite för att jag själv ”vågat” ta ledigt en dag i veckan. I och med att du skrivit om att du är ledig har det blivit en naturlig grej, att en kan göra så. Så jag är numera ledig på onsdagar och hänger med min nästan-tvååring (så det är inte direkt nåt lugn…) och våra två katter. En himla bra grej och jag tänker att en ska passa på när en har möjlighet!
  Kram från Sofia i Backa

  • Catta
   februari 2, 2019

   Tycker det har varit guld värt att ha lite extra tid med barnen och hunden, tid som aldrig kommer igen. Alla som har barn under 8 år har ju rätt att gå till 75% i arbetstid och det tycker jag absolut man ska ta tillvara på om man har möjlighet.
   Mysigt att du också gjort det valet, skönt med en paus från jobbet mitt i veckan också, kommer gå ner till 80 igen efter semestern.

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.