NYHETER & REAFAVORITER

tisdag, januari 1, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar till Ellos

Stol // Sänggavel // Stol // Sänggavel // Pall // Stol // Soffa // Fåtölj // Golvlampa // Ljuslyktor // Gardiner // Vägglampa

Nytt år och massor med nyheter trillar in hos Ellos, löv it!

Föll mest för gardinerna i dubbel längd, förhoppningsvis är de perfekta till våra tre fönster i rad i vardagsrummet, ser ut att vara precis vad jag letar efter. Sen är ju lamporna riktigt fina måste jag säga, den i mässing är en snarlik kopia på IC Lights från Flos. Kanske lite för lik t.o.m men för mindre än en tredjedel av priset kan jag förstå att folk köper kopian om man gillar designen.. Inte alla som kan lägga många tusen på en lampa.

Även den svarta lampan är en rip off, slående lik No214 Lampe Gras. Ellos kopia kostar mindre än en femtedel av originalet och är riktigt fin den med.

Alla inredningsnyheter hos Ellos hittar ni här.

Ser mycket fram emot att se alla kommande nyheter inom inredning, och även mode såklart, två av mina passioner i livet.

Kommer inlägg om vårens modetrender framöver.

Matta // Gardiner // Överkast // Sängkläder // Taklampa // Matta // Sängkläder // Kudde

Samtidigt som nyheterna rullar in reas tidigare sortiment ut och några av mina utvalda reafavoriter ser ovan, 50% rabatt på allt i collaget förutom den första mattan och taklampan som det är 30% resp. 40% på.

Och med koden 385735 får man dessutom 15% extra rabatt på rean t.o.m idag 1/1. Gäller även varumärken, här.

 **Villkor (385735): Ytterligare 15% rabatt på rean på Ellos. T.o.m. 2019-01-01. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, elektronik/elektriska varor/tillbehör eller på varor märkta med ”Kampanjpris”. Rabatten omfattar inte damjackor ur Ellos egna sortiment. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Nu ska jag hoppa ner mellan familjen i soffan och kolla på The Goonies, sån klassiker! Tänk att mina barn verkar digga den lika mycket som jag gjorde som liten, en rulle från -85 liksom.

Ha en fin kväll, imorgon blir det jobb för mig för att sedan ha ledig torsdag igen, göttigt!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.