GOTT NYTT & GOD FORTSÄTTNING!

tisdag, januari 1, 2019 2 3

Hej på er!

Hur kändes det att vakna upp 1 januari 2019 då?

Känns toppen tycker jag! Ser SÅ fram emot nya året och jag har massor med planer för året, känner mig superpositiv!

Vi hade en väldigt trevlig och mysig afton med vännerna igår, knäppte knappt några pics för vi hade fullt upp med att umgås, precis som det ska vara. Nån instagrambild, thats it.

Ebba var orolig som tusan men efter att hon fått lugnande medicin blev det bättre och jag är så himla tacksam för att det var ett väldigt lugnt nyår i år, de flesta höll sig till tolvslaget, otroligt skönt att allt smällande verkar minska år för år. Tänker på djuren jag, både husdjuren och de ute i det vilda far ju illa av detta varje år och jag välkomnar förbudet av raketer på pinne till nästa nyår.

Varje år dör djur av chock och många blir traumatiserade, usch så grymt, gör så ont i mig att tänka på.

Vad tycker ni om förbudet?

Granen står kvar än men den ryker snart då vi tycker den luktar lite unket, typ sursöt dammsugarpåse haha, någon mer som upplever att just ädelgranar kan lukta lite skumt där de börjar torka?

Till helgen åker den ut. Sen vill jag ha vår i tanken, och med våren och ljuset kommer skaparlusten tillbaka. I år planerar jag bygga platsbyggd låg bokhylla här där tv:n står, från vägg till vägg. Vill maxa förvaringsytan där emellan, men bara på bredden, inte på höjden, vad tror ni om det?

Det är ca 3,5 meter brett så större än det ser ut på bilderna.

Ser som sagt väldigt mycket fram emot 2019, med resor, inredande, DIY-projekt, modet, utflykter och tid med familj & vänner.

Ha en riktigt go dag fina läsare, hoppas ni vill fortsätta följa mig här på bloggen.

Kram och god fortsättning!

3
2 Comments
 • Sofia B
  januari 2, 2019

  Stackars vovven, skönt att det ändå gick OK! Här i Backa tyckte jag att det smälldes mycket och inte bara vid 12. Jag ser fram emot förbudet men hade gärna sett att det gällde allt som smäller. När jag var ute på lekplatsen med min nästan tvååring idag fick vi rensa sandlådan från någon slags skal från typ smällare som det låg en hel drös med där. Så otrevligt, vill inte att mitt eller någon annans barn ska råka stoppa det i munnen. Jag tycker att GP-fyrverkerierna är lite kul men resten kunde verkligen vara. Jag läste att nån ort satsade på lasershow istället, det låter som en mycket mer djurvänlig grej!
  God fortsättning på nya året!

  • Catta
   januari 7, 2019

   Hej och ursäkta sent svar!
   Tack för omtanken, det är verkligen så synd om Ebba och alla andra djur som lider under nyår. Håller med dig, skulle också gärna se att det blir förbud mot allt som smäller. Hundratals fåglar dör av chock varje år, en del vilda djur och även husdjur får sätta livet till varje år. Personskadorna är många och bränder blir det också en del av, och miljöförstöring..
   Inte klokt egentligen att myndigheter och allmänt folk tycker det är rimligt och humant att fortsätta tillåta smällandet, rätt sjukt faktiskt.

   Lasershow låter super, vi får hålla tummarna för att det blir det istället framöver.

   God fortsättning!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.