DRÖMRUM

tisdag, januari 8, 2019 0 6

Bilder lånade av Petra Tungården

När jag scrollade igenom instagram häromdagen så fick jag syn på en bild på Petra Tungården sittandes i sängen (den nedan) och jag dog för hennes nya sänggavel. Så nu är jag sugen på en exakt sån haha. Det är inredaren Lovisa Alcén som designat den i ett samarbete med Sleepo och jag tycker den är så fin så fin.

Dock tycker jag att priset på 8000:- är lite saftigt, då ger jag mig hellre på att gör en själv 😉 Sen tycker jag att den jag tipsade om från Jotex är en potentiell kandidat (den här), brukar ju dessutom få rätt bra rabatt-koder av Jotex titt som tätt, kanske passar på då..

Älskar färgkombon av den beiga gaveln med de mörkt turkosa väggarna, ursnyggt! Skulle nog matcha fint mot våra blå sovrumsväggar också.

Dagens inspo no 2!

Nu ropar mannen att maten är färdig så bäst att slå ihop lapen och ta plats vid bordet.

Trevlig kväll!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.