PINS ON BY BOARD

onsdag, november 14, 2018 0 4

 

 

 

Bland mina senaste pins på Pinterest hittar man ljuvliga pepparkaks-kreationer. Har bokat in en bak-date med min vän Caroline och barnen om ett par veckor och jag samlar lite inspo inför det. Sen att vi kanske bara freebasar hej vilt den dagen, och låter barnen kavla, karva och trycka bäst de vill gör ju inget, ändå kul att ha en idé om hur det ska bli.

Tänker framförallt på pepparkakshus, kul om vi får till ett litet castle med tinnar och torn och grejer. Caroline har en sjuk känsla för detaljer och småpill så nåt fint ska vi nog få till.

 

 

 

Dessert till julbordet kanske? ↑

 

 

Ni som är nyfiken på mina anslagstavlor på Pinterest hittar mig här. Eller så söker ni bara på Catarina El Dana så hittar ni mig (obs, man måste ha egen konto för att se, spara och följa).

 

Nu ska jag inventera lite i hallskåpet, glömt av vad jag har i vissa lådor därinne, kanske hittar jag en bortglömt skatt? Troligtvis inte haha men men.

 

Imorgon har jag en vändate på stan som jag längtar efter, hoppas på att hinna med lite shopping också, innan det är dags att hämta kidsen efter skolan.

 

Ha en fin kväll ♡

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.