MASSOR AV JULIGHETER

tisdag, november 13, 2018 2 10

I annonssamarbete med Ellos

 

 

 

Jul jul jul!

 

Visst är det härligt att det inte är så himlans långt kvar nu! Inte till advent iallafall, och jag tog faktiskt fram en adventsljusstake häromdagen och tjuvstartade lite. Fast jag ställde den inte i fönstret utan den får stå på ett sideboard fram till advent, innan den ställs i ett fönster.

Idag tipsar jag om massa jul-finheter från Ellos som jag tycker är fina.

 

 

Assiett // Ljuskrona // Skylt // Duk // Adventsljusstake // Julgransfot

 

Det är adventsljusstaken ovan jag har tagit fram, Milano som det heter, ff himla förtjust i den och dessutom är det rabatt på den just nu. Passa på!

 

Dekoration // Duk // Dekoration // Gardiner // Hyacintvas // Kanna

 

Vaxat papper // Etiketter // Sammetsband // Presentpåse // Presentsnöre // Presentpapper

 

Glaskulor // Granbelysning // Hänge // Hänge

 

Brukar ni gå all in på julen? Eller gillar ni mer sparsmakat? Någon som inte gillar julen alls kanske?

 

Önskar er en fortsatt fin dag!

Kram

10
2 Comments
 • Ulrica
  november 14, 2018

  Åh, jag ÄLSKAR allt som har med julen att göra och jag har lovat mig själv att verkligen inte försöka lockas av shoppingtoken, men det känns tufft med alla härliga färger och former som nu växer fram. Det känns som att vi i år är långt ifrån den silvriga julen som dominerat några år :).

  Kram

  • Catta
   november 14, 2018

   Jag försöker också hålla igen på shoppandet, tänka mer hållbart osv, lyckats bra hittills tycker jag 🙂
   Ja men visst är det härligt med alla djupa färger vi ser i år, more is more and I love it. Även om jag fegar lite 😉

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.