SUDDIGT

måndag, oktober 8, 2018 0 10

 

 

 

 

Hej på er!

 

Lika suddig som bilden känner jag mig ungefär denna måndag haha. Lite post-kräftskiva + sömnbrist efter helgen sådär.

Men vilken underbar helg jag haft nere i Halländska Stråvalla, på vännernas sommarställe vid havet, så vackert! Mycket skratt, mat & dryck, sång, musik, djupa samtal och spel ända in på småtimmarna.. Det känns lite dagen efter. Men jag skippade snapsen faktiskt, vågar inte riskera migrän-anfall så lite mousserande och ett par öl räckte gott för lilla mig. Och sjukt mycket god mat, galet gott med (havs)kräftor, västerbottenost-paj, kalla såser och andra goda tillbehör.

Vi skulle varit 16 personer men blev ett nätt gäng på 9 pers pga av förkylningar och annat tyvärr, men ett härligt gäng var vi! Josef var inte heller med tyvärr, då han och Valentin skulle iväg på fotbollscup tidigt på söndagen, så himla synd men ibland får man göra avkall på vissa roligheter för andra roligheter så att säga, mannen är ju även tränare så det blir knepigt att ställa in hur som helst.

 

 

 

 

Vaknade upp till en strålande dag igår söndag, vi svepte lite kaffe innan vi tog en skön promenad längs havet och satte oss vid stranden. Väl använt ord numera men jag kan inte hitta något bättre än just magiskt för denna nästan helt stilla morgon med ett spegelblankt hav som gick ihop med himlen vid horisonten. Sunday bliss deluxe!

Man kan ju bli frälst för mindre.

Fina minnen men fina vänner. Och knappt en bild brände jag av under kvällen, otroligt skönt att bara fokusera på att umgås, även om bilder alltid är kul i efterhand.

Blev en blurry selfie innan avfärd iallfall, även om jag hann byta om en gång efter det för herregud vad den polyester-klänningen smet åt av all elektricitet haha, såg ut som Gladpack typ, torra innevärmens fel.. hej höst och vinter.

 

Nog babblat, hoppas ni haft en fin helg och go start på nya veckan. Nu ska jag kolla till mina kids med vänner för det låter som om de river halva övervåningen ungefär haha.

 

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.