FOTOKONST AV IDA ERIKSSON

lördag, oktober 6, 2018 0 9

 

 

 

Fått hem ett jättefint print av superduktiga Ida Eriksson, en fotograf som jag träffade när jag var lite assistent till min vän Carro under en plåtning av hennes klänningar.

Jag älskar djur och tycker att hästar är så otroligt mäktiga, älskar detta printet. Provar mig fram lite här hemma, inte säker på vart det ska få hänga ännu, kanske här, kanske över panelen i hallen eller kanske i sovrummet. Skulle vara fint mot de blå väggarna där inne.

 

 

 

Alla posters man kan köpa av Ida finns här, men jag hoppas gör fler av sina vackra foton.

 

 

Nu måste jag skynda mig här, ska på kräftskiva nere i Stråvalla och ska åka om ca 1,5 timma. Kommer bli en kanonkväll och kräftor är ju sååååå gott!

 

Önskar er en riktigt go lördagskväll!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.