SNAKESKIN BONANZA

söndag, oktober 28, 2018 0 12

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Ormskinn för hela slanten.

 

Blev inte jättemycket shopping i Palma precis men fick en stund på stan innan det bar av mot sista lunchen med gänget innan flyget hem. Eftersom jag hade spanat in denna klänning i skyltfönstret på butiken Stradivarius på Born så var siktet inställt på den butiken i synnerhet. Spanskt märke med priser som H&M ungefär.

Gav 29 € för klänningen jag har på mig, ett riktigt kap med andra ord och det blev faktiskt en blus i exakt samma print, för 17 €, tokbilligt!

Det plus en mössa kom jag hem med, plus en parfym på flyget. En parfym från Ibiza som jag är tokig i. Sen blev det varsin liten grej till barnen också.

 

 

 

 

Inget klänningsväder att komma hem till precis men med strumpbyxor och stövlar/boots till kan man absolut bära denna trots kylan.

 

 

 

 

Ormskinn är om inte det största så iallafall en av de största trenderna i höst. Vrålsnyggt tycker jag som älskar djurprints, med leo som no.1.

Gina Tricot har en massa coola plagg i ormskinns-mönster, kolla här. De har också ett inspirationsinlägg som heter Snake Out. Min favorit är helt klart det här blusen.

 

Har ett par gamla ankelboots i snakeprint som jag rotat fram igen denna höst, de har iofs stilettklack så de lär inte användas flitigt direkt men kanske på nåt party framöver. Skulle vilja ha de här från Flattered som passar både till vardag, jobb och fest, så himla coola.

 

 

 

 

Ruggigt kallt ute idag men solen lyser och det tackar man för.

 

Nu ska jag kila ut och kolla till min lilla som jag misstänker har på tok för lite kläder på sig..

 

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.