HALLOWEEN PÅ LISEBERG

tisdag, oktober 30, 2018 1 6

 

 

 

Igår hade jag ledig lov-måndag med mina små älsklingar och det blev ett spontant ryck i soffan på morgonen att slänga på oss vinterkläderna och dra till Liseberg.

(Hade väl i princip lovat det för några veckor sedan och sånt glömmer inte en liten Inez, sen att jag var rätt osugen efter en intensiv jobbresa fick jag bara svälja haha)

Att åka själv med mina kids på sånt här är verkligen nemas problemas, de samsas och kommer överens om alla aktiviteter. Är pappa J med däremot så ställer gärna Inez lite mer krav hehe.

 

 

 

 

Vi valde förmodligen en av årets råaste dagar, helt galet kallt, men vi hade som tur var bra mundering. Väldigt många, i synnerhet barn var alldeles för underklädda och hade varken mössa vantar eller överdrag. Stackars stackars dem.. Och tonåringar med magtröjor och tights med endast en liten kort jacka över, brrrr. Är så glad att jag var vettig nog att slänga på mig mina skidbyxor och tjock dunjacka. Vi frös ingenting förutom i fejset, fyyyy för Berg & Dalbanan i nollgradig Göteborgskyla! Kunde inte le på en timma efteråt typ haha.

 

 

 

Ibland får man inte fota loppan, men kunde inte låta bli.

 

 

Kaninkramar är fortfarande en hit!

 

 

Lagom läskigt såhär mitt på dagen, mest fint och mysigt. På kvällen lår det vara läskigare, och i skräckhusen råder 11-årsgräns. Vettigt ändå.

 

 

 

En mysig dag med de bästa, och ganska lagom med folk, behövde inte köa allt länge till attraktionerna.

 

Mycket kul aktiviteter runt om i parken så tycker absolut ni ska besöka om ni har möjlighet!

 

Nu önskar jag trevlig kväll, barnen är hos sin farmor så vi har egentid jag och kyssen 😉

6
1 Comment
  • Ulrica
    oktober 31, 2018

    Alltså, dom är så himla duktiga på att dekorera på Liseberg!!
    Jag hade gärna åkt ner, men det är lite långt att bara susa iväg så där :).

    KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.