SPACKEL..

onsdag, juli 11, 2018 0 9

 

 

 

God afton!

 

Kolla ni VM denna varma sommarkväll kanske? En annan har roat sig med att spackla, såååå tråkigt! Måla gillar jag men spackla en vägg såhär var ju tumme ner faktiskt haha. Mannen fick rycka in och jobba vidare på den, för detta var inte min grej. Noll teknik dessutom.. Men men, blir nog bra så småningom.

Ligger lite efter pga av livet som pågår, och jobb om dagarna såklart. Men imorgon är jag ledig och då ska alltsammans bli målat här inne, tjohoo!! Hoppas på att även hinna börja lägga golv.

 

 

 

 

-”Snugg renoveringsuniform”, sa grannen när hon kom in och tog en titt. Haha, ja vem har tid att byta om efter jobbet?? Äsch, går lika bra att spackla i klänning som i bara bh och short, som jag brukar knega i här hemma haha.

 

Nä nu måste jag duscha, så svettig!

Får se om jag hinner uppdatera er imorgon igen, kram så länge!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.