ELLOS & RENOVERINGSSTATUS

måndag, juli 9, 2018 2 9

Innehåller annonslänkar från Ellos

 

 

 

Hurray, nu funkar nätet som vanligt här hemma igen efter flera dagars crapy connection!

Kikar in snabbt för att tipsa om att Ellos har 20% rabatt på Ellos Home (obs, ej möbler), här. Älskar lakanen ovan som hade passat superfint i vårt nya sovrum, ja man kan nästan tro att det är vårt sovrum då väggfärgen är nästan på pricken hehe. Hotell-känsla på dessa lakan hur som och de finns här.

Förutom kampanj på Ellos home-sortiment så har de även kampanj på mode, 20% även där, inkl. varumärken. Gäller dessutom både nyheter och rea.

Damavdelningen här

Herravdelningen här

Barnavdelningen här

 

Hur det går med renoveringen då? Haha, trööögt. Idag har vi bara hunnit småpilla, men imorgon hinner vi förhoppningsvis börja spackla och måla lite. Golvläggning kanske till helgen.. så frustrerande att inte vara ledig från jobbet fattar ni va. Men snart så!

Vill ni ha en liten sneak peak på kaoset eller?? Ok då..

 

 

 

Vårt gamla sovrum alltså, utan golv i väntan på nytt, och fräscha väggar.

 

 

 

Här är väggen som kräver mest jobb, med bredspackling, slipning och allt sånt där. Här satt 6 garderober från -81, luktade gammal vind när vi rev dem. Elektrikern har gjort nya uttag för tv mm, så här blir det långbänk och vägghängd tv är det tänk.

 

Ja, det blir nog bra när det blir klart. Tålamod Catta, tålamod.. Golvläggningen ska bli roligast, längtar! (Hoppas det går smidigt nu när jag sagt så..).

Som ni vet så gillar jag ju sånt här renoveringsfix, som inte är för avancerat och de flesta klarar av. Tillfredsställande att göra själv på nåt vis, även om mannen tycker jag är smått sjuk i huvet som tycker så haha!

Bara man har tid och flyt så gillar jag det, motgångar klarar jag däremot ruggigt dåligt, då får man hålla sig på avstånd hehe.

 

 

Nu ska jag inte babbla mer utan ta in och ta hand om mina barn.

Kram så länge!

9
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.