DONE

söndag, juli 15, 2018 6 12

 

 

 

Oh my god..

 

..va trött jag är. Ont i varenda molekyl i kroppen. Jag blir galen när jag renoverar, hoppar runt som en liten groda både när jag målar väggar och lägger golv och ni kan ju tänka er vilken sinnessjuk träningsvärk 20 timmar av (variant av) burpees ger haha. Men nu är det klart! (Bara lister kvar) Halleluja säger jag bara, för orken är helt slut.

Sticksågen pajade dessutom så jag fick såga de sista plankorna för hand, på längden.. mjölksyra deluxe.

 

Mannen åkte ju till Tylösand för roligheter med polarna så jag fick göra jobbet helt själv dessutom, fast med hjälp av grannens verktygsförråd haha, älskar mina grannar. Jag kan vara lite av en Ove Sundberg i såna lägen hehe.

Att göra så mycket jobb ensam med två barn och en hund (som dessutom är rädd för allt sågande och bankande) var inte optimalt. Har inte varit den roligaste mamman, och antal gånger jag behövt avbryta för att laga lunch, middag, gå ut med hunden, hjälpa till med ditt och datt kan jag inte ens räkna. Men det gick ändå.

Nu väntar vi bara på att elektrikern ska komma tillbaka (efter sin semester) igen och  fxa färdigt en del elgrejer, sen är det bara att inreda färdigt med diverse belysning etc. Vill ha så mycket nytt nu, mattor, möbler.. ja ni vet. Men det mesta får duga tills vidare.

 

Så är ni sugna på att renovera själva, gör det, det är enkelt. Fast skaffa barnvakt haha. Inte bara det att man vill jobba ostört, det kan vara farligt för små kottar bland maskiner och annat.

 

Nä nu orkar jag inte skriva mer.. fler bilder kommer men nu måste jag bara ta igen mig här.

 

Fin kväll önskar jag er ♥

12
6 Comments
 • Malin
  juli 16, 2018

  Åh va luftigt och stort det blev, jättefint. Va duktig du är som fixar själv!! Malin

  • Catta
   juli 17, 2018

   Ja det blev riktigt bra, skönt med större umgängesytor 🙂
   Tack snälla, roligt och ekonomiskt, men slitigt 😉

   Kram

 • Anette B
  juli 16, 2018

  Vilken idol du är, jag är heeelt imponerad. Själv blir jag trött av vara hemma själv med barnen o mina är 10 o 12 (och vi har ingen hund). Stor aplåd för dig! Mkt fint.
  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   juli 17, 2018

   Men åh tack! Haha, idol, det var inte illa 🙂 Jag tycker ju det är väldigt roligt och tillfredsställande på nåt vis att fixa själv, måste testa och se om jag klarar av sånt liksom haha. Och det gick ju! Men jobbigt var det stundtals, och det känns på kroppen om inte annat. Lite ångest för att jag inte haft så mycket tid för barnen under fixartiden, men nu är det SÅ skönt att vara färdig 🙂

   Ska tillägga att mina grannar har varit fantastiska som haft barnen hos sig en del, stor hjälp för mig.

   Tack igen för fina ord, stor kram!

 • Christine
  juli 17, 2018

  Bra jobbat! Ser superfint ut🌸

  Ta det nu lite lugnare och vila upp er också, sista små detaljerna kan ni ta när vädret är sämre. Njut av ledigheten! Kram

  • Catta
   juli 17, 2018

   Tack snälla!
   Ja det ska vi vi verkligen göra nu (ska bara bygga lite staket också haha), vi ska njuta av semester och tid med varann.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.