TORSDAGSMYS I VARDAGSRUMMET

torsdag, maj 3, 2018 0 4

Innehåller annonslänkar från av mig valda företag

 

 

 

 

Här chillar vi denna torsdag, jag Inez & Ebba ♥

Vad hos tandis med Inez på morgonkvisten för allmän koll och första plåtarna, till Inez stora förtjusning haha. Bägge mina barn har alltid älskat att gå både till doktorn och tandläkaren, så roliga, skönt ändå för jag har så svårt för harighet.. Och jag var likadan, alltid tyckt det varit spännande med sprutor och grejer, småknäpp som man är haha.

 

 

 

Taklampa Designonline// Fåtölj (slutsåld) & matta Ellos // Soffbord gammalt // Soffa Meli Meli

 

 

Supertrött på vårt lilla vardagsrum och det ska bli så skönt när vi får större. Inte långt kvar nu, räknar med att allt ska vara klart inom en månad.

 

 

 

 

 

Stannade på vägen hem från tandis och plockade vitsippor, finns ju hav av dem nu, så vackert. Doftljuset är en stor favorit och finns bl.a här hos Designonline. Vasen/ljuslyktan finns här hos Rum21.

 

 

 

Gosiga pläden kommer från Hemtex.

 

 

 

Ff kär i denna vackra lampa.

 

 

 

 

Just nu regnar det men i eftermiddag ska det bli strålande sol igen. Igår var ju fantastiskt, kallt i vinden men schtekigt på altanen. Medan Inez vilade sig fick gjort en hel del, målade bl.a hela farstukvisten, klippte gräset och hängde upp gardiner. Sen mös vi och lekte däremellan.

 

 

Nu ska jag spana efter stolar till matsalsbordet, är så trött på våra Tolix.. och skulle vilja ha nånting i den här stilen. Ellos har verkligen så härmycket fint och dessutom har de 20% på mattor & möbler fram till 7/5 .

 

Nu vill Inez att vi ska bygga med lego så vi ses igen imorgon!

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.