MAJ & VAB

onsdag, maj 2, 2018 0 4

 

Lampa // Termos // Fotogenlampa , hos Designonline (adlinks). Skålar, vas, kanna gamla.

 

 

 

God morgon!

 

Ja här är den väl iofs halvgod.. knappt sovit för jag har haft en hostande Inez bredvid mig i natt, lilla stackare. Hon har fått en rejäl hosta och eftersom hon har förkylningsastma så kräks hon ofta när hon hostar riktigt kraftigt, vilket hon gjort. För övrigt mår hon ok, ingen feber eller så, men får ändå vara hemma och vila då hon haft en så kämpig natt och så vill man inte sprida bacilluskerna vidare.

Nu sitter hon med Ipaden en stund, och bakar paj i nån app 🙂 Så jag passar på att kika in.

 

Hann inte kika in igår för jag var i fixartagen, målade dörrkarmen till toan bl.a och ritade förvaringssystem i Ikeas system. Hinns det så åker vi och köper idag när J kommer hem, sen kan vi börja flytta över allt från garderoberna i ”gamla” sovrummet.

Tänk att vi är inne i maj nu hörni, det känns ju fint som snus alltså, sköna gröna maj..

 

Nu ska jag skära upp lite frukt till min sjukling här, ha en fin dag!

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.