STOPPA TIDEN

torsdag, maj 17, 2018 0 9

 

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Alltså man vill ju aldrig att detta ska ta slut!!

Vackraste maj ever och jag blir helt salig av all vacker blomning på träd och annat, om man ändå kunde stoppa tiden.. Vårt äppleträd har redan börjat ”snöa” men jag vill att blommorna ska sitta kvar länge länge än! En tröst är väl att det förmodligen kommer bli enormt mycket äpplen efter alla dessa blommor, för det är fullt av bin som pollinerar, underbart.

 

 

 

 

 

Har egentligen väldigt mycket att fixa med men jag har ingen som helst lust att fixa och greja här hemma när vädret, naturen & livet är så vackert. Börjat flytta över en del kläder till vår nya garderob men finner inget flow så jag fortsätter en annan dag.. Skulle behöva kommer iväg och shoppa lite nytt till barnen, trädgård och hem men jitter inte dessa dagar.

Fann iaf lite fint till barnen i tisdags på stan, tog ett snabbvarv efter jag hade varit hos neurologen, toppen & shortsen Inez bär ovan kommer från Zara.

 

 

• Too cool for school •

 

Min outfit är gammal men Levi´s shortsen finns  i en snarlik modell här hos Boozt. Kaftanen från Pitusa älskar jag, som en stor snuttefilt, toppen kommer från Zara och de guldglittriga espadrillerna är gamla från Replay, väska från Ibiza.

 

 

För att komma med några shoppingtips så såg jag att Ellos hade 30% rabatt på klänningar här, finns i alla möjliga färger, märken, modeller och längder, tyckte den här var drömmigt somrig. Såg också att Cubus har fint sortiment av klänningar, och den här vita gillar jag. De har även 25% på underkläder nu. Jag faller för det mesta i vitt just nu, så fint.

 

 

Nu ska jag och lilla loppan här cykla iväg och köpa lite färska räkor till lunch, smarr smarr!

 

Kram på er!

 

 

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.