HÖNÖ

söndag, maj 13, 2018 0 7

 

 

 

 

Vilken härlig dag vi fick igår!

 

Åkte ut till Hönö runt 12:30 och la oss vid Halselånge på sydöstra sidan av ön då det blåste friska västliga vindar samt att tempen var lite lägre än tidigare dagar. Vi hittade lä bakom berget och där blev det riktigt varmt och gott. Käkade lunch på klipporna, plockade gula snäckor (som jag gjorde under min barndom här ute), hoppade runt bland stenar och klippor och doppade fötterna. Inget heldopp.

Sen åkte vi hem till Jennie och hängde med henne, syster Linda och alla kidsen. Gick ner till Jungfruviken för barnen vill bada, kallt och blåsigt så vi gick tillbaka och sippade Prosecco på deras sköna altan istället, urmysigt!

 

 

 

 

Visade barnen hur vattenpärlorna blir till silver på strandkålen (obs, fridlyst i vissa län), syns bättre i verkligheten än på bild och är så fint så fint.

 

 

Från denna sidan ön ser man över till Grötö, och här skymtar huset där Mia Skäringer spelade in ”Mia på Grötö”, har jag nog nämnt förut nån gång.

 

 

Lite till höger ser man början på inloppet till Göteborgs hamn och Göta älv, där Stena-båtarna och typ miljoner andra båtar glider in.

 

Min bikinitopp & shorts är gamla från hm. 

 

 

Efter vänhänget åkte vi hem till mor & far och åt mumsig lördagsmiddag på deras altan, riktigt najs och somrigt härligt.

 

 

Nu blir det snart playan igen här för idag är det schteeekigt! Hoppas ni har en fin helg!

 

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.