STATEMENT TISCHA

torsdag, mars 22, 2018 0 7

Inlägget innehåller annonslänkar

 

 

 

Det har väl knappast undgått någon att vi lever i en tid full ”making statements”, inte minst inom modebranchen. Budskapen är många, kanske allra mest feministiska, vilket jag tycker är både viktigt och bra.

Min dagens tischa dock, är av lite mer flummig börd. Vet inte alls meningen med texten Art & Artichokes men jag gillar både konst & kronärtskockor så why not haha. (Eller har jag kanske missat nåt viktigt budskap med den??).

Hittade på hm.

 

 

1 & 2 från Cubus // 3 Ellos // 4 Boozt // 5 Lindex // 6 Boozt

 

De två första är riktigt festliga tycker jag, skulle jag kunna tänka mig till mina favvo jeansshorts från Levi´s i sommar, paljetterna är f.ö vändbara och skiftar då till vitt resp. silver (min dotter är galen i såna och har två coola, men tjatar om fler.. Tydligen hett hett hett på föris).

Aqua Limone, snacka om nostalgi, högsta mode på 90-talet tillsammans med bl.a Replay, Diesel, Chevignon. Och stora tryck & loggor skulle det vara!

 

 

 

Fler snygga tischor med tryck:

 

För feministen (Bubbleroom)

För singeln (Gina Tricot)

För den medvetna (Lindex)

För hjärtekrossaren (Gina Tricot)

 

Gina har dessutom en hel kategori tillägnad t-shirts med budskap, nämligen Statement tees.

Perfekta tweenie & tonårspresenten om inte annat, såg också att Zara hade många fina till barn när jag var på stan sist.

 

Nä nu måste jag börja med middagen!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.