SCANDINAVIAN SLEEPING

måndag, mars 12, 2018 2 5

Innehåller annonslänkar från Ellos

 

 

 

Spanar ofta in Ellos inspirationsinlägg och kanske mest om sovrum just nu. Älskar hur de fått till känslan av lugn skandinaviskt lyx på bilden ovan, där kan man ju inte annat än sova gott tror jag, eller hur!

Exakt så ombonat och härligt vill jag ha det.

Påslakanet i linne ska jag klicka hem, har ett set från hm som jag älskat, såpass att det är helt utsletet haha. Hoppas Ellos är lika sköna. Sen skulle jag vilja ha det här överkastet till.

T.o.m 12/3 har Ellos 20% rabatt på sängkläder och överkast (här) så jag skulle egentligen passat på, nu men vill vänta tills vi blir så gott som klara med renoveringen så jag inte gör några felköp färgmässigt eller så.

Fåtöljen i hörnet skulle jag tyvärr inte få plats med när vi byter till mindre sovrum men den hade ju varit fin att ha som dressingmöbel, även om den med största sannolikhet skulle begravas i klädhögar bums haha. Är en slarver när det kommer till att få tillbaka kläderna i garderoben..

Synd ändå, för just nu är det 50% på den fåtöljen (här), vilket jag tycker är ett fynd.

 

 

Vad gillar ni för sovrumsstil?

 

Nu blir det ryggläge i soffan framför veckans bästa tv-program → Husdrömmar, Bonusfamiljen & Homeland. Snacka om kvalle-kväll!

 

Kram

5
2 Comments
 • Åsa Aabakken
  mars 12, 2018

  Ja man kan få mycket inspiration från Ellos. Sovrummet är verkligen fint. Jag har en stol i sovrummet som alltid är belamrad av kläder…
  ♥️😀

  • Ljuva Magnolia
   mars 13, 2018

   Eller hur!
   Ja visst är det konstigt att det ska vara så svårt att vika in grejerna direkt 😉

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.