MÅNDAG & NY VECKA

måndag, mars 12, 2018 0 5

 

 

 

Bild från helgens sköna hotellhäng, såååå mysigt det var med familjemys i fjällen, saknar redan.

Samtidigt är jag fullständigt redo att släppa vintern och har siktet helt inställt på vår!! Prognosen för veckan ser fin ut vädermässigt och jag hoppas på massor med sol så vi kan fika på altanen och luta oss tillbaka för kanske t.o.m lite färg på näsan?! Bästa tiden har vi framför oss, vår & sommar, mmm..

Har inte riktigt laddat för ny jobbvecka men det är bara att gilla läget och det kändes ändå bra när jag väl landade på kontoret imorse. Har bara sån fruktansvärd längtan efter mer ledighet, gärna minst 3 veckor haha.

 

 

 

Min fina kille, så gott att få snusa hans nacke och kramas i hotellsängen framför tv:n på morgonen.

 

 

Nu måste jag tillbaks till jobbet! Hemma på lunch och vovve-prommis.

Ha nu en go vecka!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.