NYFRIPPAD

söndag, mars 25, 2018 2 14

 

 

 

 

Hej!

 

Här sitter jag och känner lite på mitt nyklippta hår och känner mig faktiskt himla fräsch. Det gör man väl i princip alltid när håret fått lite kärlek i form av fräscha toppar och härliga produkter med en massa glans i. För visst blir det av nån anledning alltid lite glansigare hos frisören än vad det blir när man stylar själv hemma?? Trots samma produkter och styling typ. Så är det för mig iaf.

 

 

 

 

 

 

Det blev taget en hel del på längden, ca 8 cm tror jag. Hade tänkt mig max 4.. men det gick inte att rädda de spröda topparna och jag har hellre ett lite kortare fräscht hår än långt slitet. Det knäcktes liksom av längst ner när jag borstade det, så sprött & torrt.

För ca 2 år sedan tappade jag kanske 1/3 av mitt hår på ganska kort tid, när jag hade det som kämpigast att lyckas ställa in rätt dos medicin för köldkörteln. Tack och lov har håret fått tillbaka viss växtkraft men det kommer nog aldrig bli som jag en gång haft. Har delvis med åldern att göra också såklart, det märker jag på alla grå strån som ökar om inte annat. Försöker få i mig en massa vitaminer och mineraler för att hjälpa kroppen på traven.

 

 

 

 

 

Lite svirrigt kvar längst ner men mer ville jag inte ta.

 

Hyfsat nyfärgad också, valde en mellanbrun intensivtoning, som blev nästan svart. Torrt hår suger åt sig allt pigment som en svamp..

 

 

 

 

Fick förresten ett tips på inpackning av min frisör, en ”kulöruppfräschare” från Maria Nila som vårdar samtidigt som man behåller färgen och glansen i håret. Låter ju toppen, återkommer med resultatet när jag testat.

Finns hos Lyko här f.ö, där ni också kan läsa recensioner. (Adlink)

Någon av er som testat?

 

 

 

 

Nu ska jag servera kvällsmat till mina små som varit ute och lekt i vårvädret ända tills nu, alldeles rosiga och goa om kinderna.

 

Kram & fin kväll till er.

14
2 Comments
 • Ekenäsliv
  mars 25, 2018

  Hej raring <3
  Ååååå jag tycker du är makalöst vacker!
  På alla sätt och vis, bilderna på dig är så fina <3
  Hu… läste om din vän som fått alopecia… När det liksom är ett permanent tillstånd att inte ha hår…Ytligt jag vet, men det är ju sååååå jobbigt och en del av vår kvinnlighet, oavsett om det är kort eller långt.. Å sen ändå är det ju ett attribut… Känner så många känslor kring det här… Pratade med en mamma till en en av Tyras kompisar i fredags. Hon blev väldigt berörd såg jag… Hon visste liksom inte allt.
  Vet du, du kommer vara så vacker, precis som hon Gunhild Stordalen kommer du se ut.!
  Å sen skäms jag ändå för att jag "hänger upp" mig på det… Hur jag kommer se ut… Men förra gången hade jag ju ingen man.
  Jag vet ju att vår kärlek är stark och han är en "keeper" som min syster säger. Både för mig och honom. Han är inte en som lämnar när det krisar. Det märker jag ju. Kärleken är ju än starkare nu <3
  Förlåt… som jag babblar om mig bara…
  Lila skatten din, himmel alltså, hon är ju söt som en pralin! Man riktigt ser hur nöjd hon är <3
  Ta hand om dig vännen!
  Många varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.