ÅRETS SPRETIGASTE PÅSKRIS

söndag, mars 25, 2018 0 6

 

 

 

 

I spretigaste laget kanske det blev.. riset jag satte på vardagsrumsbordet, haha.

Men jag gillar det. Får ta bort det när vi har gäster kring bordet bara, så man slipper bli petad i ögonen hehe.

 

 

 

 

 

Längtar tills jag kan ta bilder på matbordet när det står fritt och inte mot en vägg som det gör nu, ska bli så skönt att kunna gå runt det och få mera space! Nu har vi bestämt golv iallafall så renoveringen är nära, jippey!!

 

 

Vas Artilleriet // Ljuslyktor, spegel & stolar Rum 21 (adlinks) // Ljusstake Newport //

 

Guldfjädrar från Indiska (slutsålda online)

 

 

Har ni påskpyntat ännu?

Jag har fixat två ris men har lite kvar att dekorera med, kul!

 

Vilket ljuvligt söndagsväder vi har här på västkusten, ska strax ut i solen på altanen med en kaffe och steka mig lite. Har nyss lämnat Inez på kalas och J är iväg med Valentin på ett annat kalas i stan. Så jag har en gnutta egentid, himla gott.

 

 

 

 

 

Om Inez stolt i sitt lockiga kalashår och tatueringar?? Yepp, haha, lilla älskling.

 

 

 

Sovit med inbakad fläta för att få vågigt hår, gjorde man ju själv som liten ♥

 

 

Apropå hår så var jag och klippte mitt barr igår, grät nästan för det behövde kapas ganska rejält. Bara att inse att jag inte kan ha midjelångt hår längre, och sen känns det faktiskt himla fräscht nu ändå. Tappat väldigt mycket sen jag fick Hypotyreos och det har blivit väldigt poröst & torrt mot förut. Glad & tacksam att jag har hår ändå såklart, en nära vän fick alopecia efter bägge barnen så jag ska absolut inte klaga egentligen. Hon har haft det riktigt tufft att acceptera att inte ha nåt hår längre, hon använder dock peruk men det jobbigt det med.

 

 

Kikar kanske in lite senare med en blid på nya frippan, ha det gott så länge!!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.